Hepsi ve Daha Fazlası İçin: www.facebook.com/BugraKalmaz

17 Ekim 2015 Cumartesi

NASA, Bir "Uzaylı" Medeniyeti Buldu !

NASA’nın Kepler Uzay Aracı (uzay teleskopu)’nın tespit ettiği mega yapılar, uzayda bir canlı medeniyeti olup olmadığı sorusunu tekrar gündeme getirdi.
NASA’nın uzayı inceleyen Kepler Uzay Teleskopu, farklı bir takım görüntülere ulaştı. “KIC 8462852” ismini verdikleri dev bir yıldızın etrafındaki nesneler, uzaylıların mega yapıları, mimari düzenlemeleri olabileceğini düşündürüyor. Dünya’ya 1480 ışık yılı uzaklıkta olan bu yıldızın, etrafına çok fazla yabancı ışık deseni yaydığı gözlemlendi. Yıldızı 4 yıldır gözleyen Kepler’ın getirdiği görüntüleri inceleyen araştırmacılar; ilk yıllarda sinyalleri ve ışıkların gerçekliğini sorguladı fakat günümüzde artık tüm o “yabancı” yansımaların gerçek olduğu kanısına varmış durumdalar.
Penn State Üniversitesi’nden Jason Wright, oradaki garipliğin bir “alien mega yapılanması” olduğundan emin olduğunu dile getirdi. Wright aynı zamanda “KIC 846285” isimli dev yıldızın enerji için tasarlanmış olabileceğini de ekledi. Etrafındaki yapıların yaydıkları sinyallere dayanarakta bu olasılığın yüksek olduğu üzerinde durduğunu belirtti.
Kaynak: www.sosyokultur.com

2 yorum: