Hepsi ve Daha Fazlası İçin: www.facebook.com/BugraKalmaz

23 Temmuz 2013 Salı

Orblar ve İnsan


Arkadaşlar bu konu bilimsel olarak gerçeklik kazanmıştır ve kanıtlanmıştır. Orblar'ın ilk temsilcilerinden

NASA'da görevli "Prof. Klaus Heinemann" karısının çektiği fotoğrafları incelerken bu Ay'a benzer şekilleri farketmiştir. İlk başlarda bu şekilleri fotoğraf makinasının önüne gelen toz parçacıkları olarak düşünse de daha sonra bu şekillerin üzerine giderek daha derin bir araştırmalara başlamıştır. Sık sık karısı ile birlikte değişik yerlerde yüzlerce hatta binlerce fotoğraf karesi çekmeye başlamıştır. Sonuç olarak ise orbları tekrar görüntüleyebildiğini farketmiştir.

Orbların diğer bir özelliği ise siz onaların görülmesini istediğiniz zaman ortaya çıkıyorlar. Eski fotoğraf karelerinize baktığınızda sizler de bazı fotoğraflarınızda bu tür şekilleri görebilirsiniz.

Şimdiye kadar ruhlar, cinler ve daha birçok ruhsal olayların gerçekliği, olup olmadıkları ve bizi izleyip izlemedikleri birçok platformda tartışılıyordu. Kesin bir dille söyleyebilirim ki orbların ruhsal olaylarla büyük ilgisi vardır ve ruhlar alemini kanıtlayacak bir konudur. Ve günümüzde de bazı ülkelerde bu konu hakkında ciddi toplantılar yapılmaktadır.

Orbların ayrı ayrı boyları ve renkleri vardır. Mesela bir Orb'un boyu 5cm olabiliyorken diğeri 1 metreye kadar çıkabiliyor. Bazı araştırma platformlarında bu konu "melek ve cinler" olarak ilişkilendirilirken diğer bir yerde ise ölmüş insanların ruhları olarak ilişkilendirilebiliyor.

Fakat orblar kesinlikle ölmüş insanların ruhları değildir. Orblar; maddeleşmemiş, yani fiziksel bir yapıya hiç girmemiş olan varlıkların görüntüsüdür. Az önce de söylediğim gibi "Melekler ve Cinler" olma olasılığı oldukça yüksektir.

Peki bizler Orblar'ı makina yardımı olmadan, canlı olarak neden göremiyoruz?

Bu konuya bir açıklık getirirsek; insanların görme duyusu kısıtlıdır. Yani belli bir frekans aralığını görüp duyabiliyoruz. Ruhlar alemi ise başka bir frekanstadır. Mesela kedilerin görme ve duyma yetisi bizimkinden kat ve kat daha üstündür. Bazı yerlerde kedilerin de ruhlar alemi ile ilgisi olduğu, hatta ruhları görebildiği iddia edilmektedir. Orbların renklerine göre anlamları vardır, internette basit bir araştırma ile bulabilirsiniz.

Son olarak "Orbları Nasıl Görüntüleyebiliriz?"

Arkadaşlar Orbları görüntülemek için yalnızca sevgi gerekmektedir. Orblar sevginin olduğu yerde varolurlar. Ruhsal varlıkları melekleri düşünün ve fotoğraflarınıza gelmeleri için davette bulunun.

Ayrıca eski fotoğraflarınızda farketmedende olsa obrları görüntülemiş olma olasılğınız vardır, bir göz atmanızı isterim.


Arkadaşlar bu konu ile ilgili kendi hazırladığım videomu izlemek için youtube kanalıma gidebilirsiniz. 

Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UC6-Oh3iiK-pJqmZSJkaC3Jw


Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

- Buğra Kalmaz

0 yorum:

Yorum Gönder